CALL US

069 2231988

Trubači za svadbe 069/223-1988

trubaci za svadbe

Trubači za svadbe – Orkestar Balkan

Trubači za svadbe

Trubači za svadbe

Trubači za svadbe orkestar Balkan Express

Trubači za svadbe je način gde nemože svadba proći bez trubače. Kada su svadbe u obziru za vašeg venčanja, prvo organizujete dobre i poznate trubače pa onda redom! Kada ste svadbu organizovali, trubači su vam potrebni za početne svadbe.

Zašto su vam potrebni trubači za svadbe?

Trubači za svadbe kreću od ranog jutra, običaje se vrše kao i svugda! Dolazak kod mladoženju, pričekati kuma, odlazak po mladu, odlazak u opštini,crkve za vreme venčanja i kasnije za vreme torte kad je naj lepši deo svadbe.
Svih vrsta vaših veselja sviramo, vaše je da odaberete šta mi trebamo da ispoštujemo sviranjem!

Zašto je za vas problem naša cena?

Trubači za svadbe cena! Naša cena je sasvim u koreknostima, kakav orkestar takva i cena. Cene su određene po svemu, najpre po poznanstvom koji je orkestar poznatiji koji je trubač, šta on ima da iskaže narodu i mnogih velikih značaja. Vi odlučujete o svemu, poslušajte nas video i odaberite šta vam se najviše dopada za vašu svadbu.

Trubači za veselja i proslave!

Vrhunski orkestar zna kako uveseliti razni narod, raznom pesmom. Mi smo trubači sa profesijom za svih veselja. Trubači za veselja su oblik znanja i dobrog kvaliteta muzike. Nije cilj svirati ono uvežbano šta najbolje znaš, glavna tehnika je svirati svaku pesmu koju narod voli i traži.

Trubač Milan Mića Petrović će doći vašem pozivom za svadbe, venčanja, veridbe, momačko veče, devojačko veče, proslave, širinom srbije i regiona evrope.

Email;

milance.trubac@gmail.com

Zašto smo najbolji poslušajte nas!