Telefon trubači

Telefon trubači

Kontakt informacije

Telefon trubači

Telefon trubači

Telefon trubači orkestar Balkan Brass za svih slavlja i veselja mozete racunati na nas! Možete nas kontaktirati iz Srbije kao i sve druge zemlje Inostranstva.

Kontakt Trubači Kontakt Informacije za svih veselja.

Trubači za svadbe Kontakt Informacije Trubači za svadbe vašem pozivu u Srbiji i regiona. Najbolji orkestar Guče.

Najbolji trubaci Srbije Ako hoćete najbolje trubače u Srbiji, možete nas odmah kontaktirati. Kontakt informacije.

Da li možete zamisliti veselje na balkanu bez trube i trubača? Ne, ne mogu ni ja (administrator koji ne zna da pise tekstove-ali se trudi).

Zato rezervišite orkestar na vreme i dopustite da se za buđenje vaših emocija pobrine majstor trube sa svojim orkestrom Trubači Beograd.

Orkestar u punom sastavu broji devet članova sa višegodišnjim iskustvom u polju muzike. Svako od naših članova poseduje po neku nagradu/zahvalnicu i veoma veliko iskustvo za solo sviranje svog instrumenta, naravno, tu su i brojne nagrade koje smo pokupili kao sastav tj. orkestar.

Redovno gostujemo na saboru trubača u Guči gde smo do sada pokupili veliki broj nagrada, i svaki nastup nam je više neko uspešan, jer uvek dolazi u pratnji neke nagrade i prznanja.

Kontakt – Trubači Beograd – Gostujemo u svim gradovima i mestima širom Srbije!

Trubači za svadbe, rođendane, mature koncerte i ostala slavlja – Beograd , Novi Beograd, Zemun, Ledine, Borča, Ovča, Kaludjerica, Vidikovac, Banovo Brdo, Petlovo Brdo, Dušanovac, Rakovica, Resnik, Avala, Ripanj, Zvezdara, Mirijevo, Leštane, Žarkovo, Senajk, Braće Jerković, Stari Grad, Umka, Umčari, Batajnica, Tošin Bunar, Mali Mokri Lug, Veliki Mokri Lug, Sremčica, Surčin, Železnik, Padina, Begaljica Topčidar…

Naš kontakt trubača, Trubači Cena našeg dolaska smanjena za 50%. Slobodno nas kontaktirajte dostupni smo 24/7.

KONTAKT

Trubački orkestar Balkan Brass
+381692231988
Srbija,

Telefoni:
+381 69 2231988
+381 63 8220401
Email: milance.trubac@gmail.com