Trubači za veselja – 069 2231988 Naj povoljna cena

Trubači za Veselja

Najbolji trubači širinom Srbije i Inostranstva

Trubači za veselja

Mi smo najbolji trubači za veselja, Dolazimo vašem pozivu i u Inostranstvu u bilo kom gradu Srbije!

Najbolji trubaci Srbije Ubedljivo najbolji trubači dolaze vašem pozivu da u sa čine pravo veselje kvaliteta muzike.
Nemože ni jedna muzika zameniti našu trubu,

Naša truba je glasna i može upotpuniti vaše veselje kako vi hoćete i želite! Najbolji trubaci Srbije

#Trubači za Veselja

Možete nas pozvati za raznih veselja, mi smo spremni i čekamo vaš poziv!

Najbolji orkestar trubača je uvek tu za Vas, Naš orkestar je dosta puta pobeđivao na čuvenom mestu u Guči! Prva truba 2018 godine u Vladicinom Hanu poneo je titulu Milan Mića Petrović i za redom iste godine u Guči druga truba na 58 saboru trubača.

Najbolji trubači Srbije

Najbolji trubači obilaze svake nedelje Srbiju uz grad do grad, a naravno i do Australije kamoli Srbije. Naš trubački orkestar je poznat Evropom a naravno i Srbije. Balkan Brass za svadbe i veselja. Dolazimo vašem pozivom cele Srbije i regionalnih zemalja Inostranstva.

Trubači za veselja

Naši ljudi obično praktikuju dobru muziku i obično traže i najbolje trubače za veselja. Naš trubački orkestar je među najboljima i zato nas i svi traže. Uvek gostoprimljivi, nasmejani, doterani spremni za rad! Naša cena za veselja je obično u blizini najboljih trubača, nikad nije cena dolaska bila skupljija od bakšiža. Zato nas kontaktirajte i biće vam jasno detaljno.

Trubači za veselja telefon:
+381 69 2231988
+381 63 8220401
Email: milance.trubac

ŠTA VAM NUDI NAŠ TRUBAČKI ORKESTAR

Sa nama dobijate 100% veselu atmosferu. Sa trubama i veselom muzikom dočekujemo Vaše goste – pred kućom, kafanom, kod sale za venčanja… Učinićemo sve da Vaše veselje bude događaj o kome će se pričati! Ne propustite priliku da jedan od najnagrađivanih trubačkih sastava, i na Vašem veselju, prenese atmosferu sa sabora u Guči. Trubači su svirali svuda po Srbiji kao i u NemačkojFrancuskojAustrijiSlovenijiMađarskojRumunijiBIHCrnoj Gori. POZOVITE ODMAH!

preporučuju nas svake godine da opet goste i domaćine učinimo zadovoljnim.  Tu smo zbog Vas, sviramo najbolje sa velikim iskustvom, a najbolja truba Srbije, kada povede kola za koja je nagrađivan, zabava i veselje do zore ne staje.